Întrebări frecvente

Cum funcționează Firmania?

Firmania este menit să vă ajute să găsiți programul de lucru și datele de contact complete ale firmelor care vă interesează. Fie că sunteți în căutarea unui restaurant sau aveți nevoie de medicamente de urgență, Firmania este cea mai simplă și mai rapidă opțiune de a găsi ceea ce căutați. Pur și simplu introduceți locația dvs. și numele sau categoria pe care o căutați și vi se va oferi o listă de rezultate din care puteți alege.

Cât costă să foloseşti Firmania?

Firmania este în totalitate gratuit!

Cum pot actualiza informațiile despre firma mea pe Firmania?

Catalogul nostru Firmania se sincronizează automat cu platforma noastră parteneră, Catalogul de afaceri Cylex. Aceasta înseamnă că toate actualizările care vor apărea pe pagina dvs. de prezentare Firmania, mai întâi, trebuie făcute pe pagina dvs. Cylex. Ori contactați echipa noastră de asistență Firmania, care va prelua de acolo, ori vă puteți actualiza pagina dvs., accesând pagina dvs. Cylex. Dacă ați setat un administrator pentru profilul firmei dvs., veți putea să vi-l actualizați oricând doriți, gratuit. Dacă nu ați făcut acest lucru, faceți clic pe „Semnalați date incorecte”, apoi „Aceasta e firma mea” și trimiteți-ne informațiile pe care doriți să le modificați.

Ce se întâmplă dacă datele de contact afișate sau orele de deschidere nu sunt corecte?

Firmania lucrează constant la menținerea informațiilor corecte. Cu toate acestea, dacă găsiți date incorecte, faceți clic pe linkul „Raportează date incorecte”, în secțiunea „Date de contact” din pagina firmei. Dacă faceți acest lucru, veți fi redirecționat către un formular de contact, în care puteți completa informațiile incorecte pe care doriți să le raportați.

De ce este firma mea afișată pe Firmania, dacă nu am adăugat-o niciodată în acest catalog de afaceri?

Colectăm toate datele noastre din Catalogul de afaceri Cylex, compania noastră parteneră. Dacă ați publicat afacerea dvs. pe Cylex, aceasta se va sincroniza cu Firmania, iar pagina va fi creată automat pe platforma noastră. Există întotdeauna posibilitatea ca firmele să fie adăugate pe Cylex de către reprezentanții lor.

Ce s-a întâmplat cu recenzia pe care am scris-o?

Scrierea unei recenzii vă va redirecționa automat către Cylex, unde o puteți trimite și va fi afișată în scurt timp. De asemenea, dacă doriți să citiți recenziile deja existente, există un buton „Vezi toate părerile”, care vă va redirecționa de asemenea către profilul Cylex al firmei.

Cum îmi pot șterge firma de pe Firmania?

Pentru a elimina profilul firmei dvs., contactați echipa noastră de asistență și noi o vom prelua de acolo sau accesați pagina dvs. de prezentare Cylex, apoi faceți clic pe „Șterge profil” și trimiteți solicitarea dvs. Profilul companiei dvs. trebuie șters mai întâi din catalogul nostru de afaceri Cylex și va fi eliminat automat din catalogul nostru Firmania.